Historien om Bokrr

Image

Bok AS ble stiftet med formål om å gjøre det enklere å starte opp og drive for seg selv. 

Jeg har jobbet i næringslivet siden 2014. Først som økonomimedarbeider, cost- controller og så revisor i nesten 7 år. Jeg har kontrollert utallige generalforsamlingsprotokoller og rådført og bistått kunder i virksomhetsstruktureringer, fusjoner, oppkjøp og avvikling og sletting av selskap og har logget inn på Altinn flere ganger enn noen annen internettportal. Selv etter 10 år i bransjen stoppet det litt opp for meg da jeg skulle stifte mitt eget AS. Det fantes utallige nettsider og forklaringsinformasjon rundt hvordan man skulle gå frem og hvor man skulle begynne. Siden til Brønnøysundregistrene var forståelig nok den og innehold stegvis fremgangsmåte. Fortsatt lugget det. Mannen min jobber som seriegründer og stifer flere selskap enn noen jeg kjenner. Jeg gikk til han for sparring og hjelp. Det slo meg at om jeg, med mine forutsettninger og erfaring, opplevde dette som vanskelig måtte det utgjøre et problem for alle som drev innen helt andre bransjer men ville starte for seg selv.  Kanskje et problem nok til at flere som ønsket å starte for seg selv aldri gjorde det.

Image

For at noe ikke skal oppleves som for utfordrende til å faktisk gjøre det, kan det ikke være mer enn 5% utenfor komfortsonen.

De aller fleste som starer for seg selv opplever nok hele opplevelsen som utenfor komfortsonen. Trolig 100% også. Vårt ønske og mål er å hjelpe alle kommende gründere og forretningseiere med å komme i gang med drømmen sin. Om vår bistand i stiftelse, registrering, regnskapsføring og rapportering gjør det enklere for hver og en og leve ut drømmen sin, har vi lyktes. 

Vi vet at behov endrer seg underveis og vi velger derfor å være en fleksibel samarbeidspartner. Av den grunn har vi ingen endringsbegyr, ingen bindingstid eller skjulte vilkår. Vi vet at et selskaps behov endrer seg underveis i livsløpet og ønsker å gjøre det enkelt å skalere opp eller ned, legge til eller kutte ut tjenester fra oss.