Finn en plan som passer for deg

Sitter du inne med en ide og ønsker å fokusere på denne i all hovedsak kan vi tilby one-stop-shop hvor vi stifter AS med bankforbindelse, hjelper deg med design av logo og nettside, markedsføringsplan og likvidtetsbudsjett paralelt med at vi fører regnskapet og sikrer tidsriktig lovpålagt rapportering.

Har du tid, kapasitet og kompetanse og ønsker å gjør det hele selv, men trenger litt guiding underveis har vi flere veiledere som kan hjelpe deg. Vi har gjort en benchmarking av pris på de ulike regnskapsprogrammene som eksisterer og har utarbeidet guider for hva man bør tenke på ved oppstart, fremgangsmåte for stiftelse av AS, og henvisning til noen aktører som kan hjelpe deg på veien.

Uansett ditt utgangspunkt eller ønske tilbyr vi uforpliktende rådgivning/mentoring. Trenger du å løpe en ide gjennom noen, har praktiske spørsmål, trenger litt inspirasjon eller et ekstra dytt om du står fast stiller vi opp.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *