Bok AS ble stiftet med formål om å gjøre det enklere å starte opp og drive for seg selv. 

Historien om Bokrr-Blogg

Jeg har jobbet i næringslivet siden 2014. Først som økonomimedarbeider, cost- controller og så revisor i nesten 7 år. Jeg har kontrollert utallige generalforsamlingsprotokoller og rådført og bistått kunder i virksomhetsstruktureringer, fusjoner, oppkjøp og avvikling og sletting av selskap og har logget inn på Altinn flere ganger enn noen annen internettportal. Selv etter 10 år i bransjen stoppet det litt opp for meg da jeg skulle stifte mitt eget AS. Det fantes utallige nettsider og forklaringsinformasjon rundt hvordan man skulle gå frem og hvor man skulle begynne. Siden til Brønnøysundregistrene var forståelig nok den og innehold stegvis fremgangsmåte. Fortsatt lugget det. Mannen min jobber som seriegründer og stifer flere selskap enn noen jeg kjenner. Jeg gikk til han for sparring og hjelp. Det slo meg at om jeg, med mine forutsettninger og erfaring, opplevde dette som vanskelig måtte det utgjøre et problem for alle som drev innen helt andre bransjer men ville starte for seg selv.  Kanskje et problem nok til at flere som ønsket å starte for seg selv aldri gjorde det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *